Vi söker just nu

SMED – SVETSARE – MASKINOPERATÖR

För att bygga vidare på vår nya smidesavdelning

TP Smide (Smidesavdelning och systerbolag till Frewito AB)

Heltidstjänst

Är du svetsare/smed/maskinoperatör och vill ha ett omväxlande arbete på en nystartad avdelning smidesavdelning där du får vara med och påverka både din egen roll och vår framtida utveckling? Perfekt, då har du kommit helt rätt! Scrolla vidare för att läsa mer om ett bolag med god stämning, en varierad vardag och en stark tro på framtiden!

OpArbetsbeskrivning

Få en varierad vardag och det bästa av två världar!

En sak kan vi garantera dig – här kommer ingen dag vara den andra lik! Vi har kunder inom många olika branscher och vi utför en mängd olika typer av reparationer och nytillverkningar av allt från skopor och maskinredskap, containrar, fästen och annan kundanpassad specialtillverkning.

Exempel på arbetsmoment är:

– Renovera skopor (Skära/slipa/svetsa)

– CAD-rita objekt inför produktion

– Klippning och bockning av plåt

– Operation av CNC-maskiner

– Bygga specialprodukter enligt kundönskemål

Alla dessa moment är svårt för en person att bemästra och att arbeta med dagligen. Men vi vill visa att oavsett vilken inriktning inom svets och smide man har så har vi en plats för dig!

Arbetet sker inne i vår smidesverkstad där du har tillgång till all utrustning och alla hjälpmedel du behöver för att kunna utföra ditt jobb på bästa möjliga sätt!

Här blir du en del av en relativt liten och nystartad avdelning, vilket innebär att du har mycket goda möjligheter att vara med och påverka inte bara din egen roll utan även företagets framtida utveckling.  Men här  blir du också en del av ett väletablerat företag med stabil kundbas och goda inneboende kunskaper. Kort och gott – här får du det bästa av två världar. Något nystartat du kan vara med och påverka, men med en trygg grund att stå på!

På TP Smide och Frewito bryr vi oss om våra medarbetare. Därför erbjuder vi inte bara goda villkor utan har även en öppen och tillåtande kultur där alla får komma till tals och bidra. Här sitter det ingen chef på något kontor långt bort och bestämmer hur saker och ting skall vara, utan vi tar beslut gemensamt som grupp. Därför ser vi till att ha en platt struktur med ledare som är närvarande och ute i verksamheten.

Det viktigaste är inte vad du har gjort, utan vem du är!

Du som läser detta ser vi har några års erfarenhet som svetsare och/eller smed. Kanske kan du programmera svetsrobotar? Kanske har du arbetat med materialbearbetning som bockning, klippning och fräsning? Superbra!

Det viktigaste för oss är dock inte exakt vad du har gjort innan, så länge du har en stabil grund och en stark vilja att lära, utan hur du är som person. Här ser vi att du är driven, arbetsam och kan på egen hand avgöra vad som behövs göras, fatta ett beslut, och sedan genomföra det. Vidare så ser vi såklart också att du gillar att arbeta nära dina kollegor och är en social person som passar in i vårt gäng!

Slutligen så tror vi att du känner en stor stolthet kring ditt arbete och lägger värde i att alltid leverera på topp till våra kunder. 

Låter det som något för dig? Det både tror och hoppas vi! Vänta i så fall inte – ansök redan idag. 

Kvalifikationer

  • Ett B-körkort är ett måste.
  • Lösningsorienterad, driven, nogrann och uppfinnelserik är ord som beskriver dig.
  • Du måste vara hungrig på att lära dig nytt och utvecklas.
  • Vi har plats både för ”grönare” personal för upplärning, samt erfarna rävar som kan gå rakt in i produktionen och leverera.

Redan intresserad?

Kontakta oss!

Telefonnummer: 08 51 51 20 40
E-post: info@frewito.se

Arbetstider

Måndag – Fredag

07:00 – 16:00

Arbetsplats

TP Smides verkstad ligger på Skällstavägen 10, 197 40 Bro. Ett stenkast från Frewitos verkstad.

Team

På Frewito och TP Smide jobbar vi som ett lag.

Hjälp och support finns alltid nära.

Ett urval av bilder på hur vår jobb kan se ut

Är du intresserad?

 

Hur du ansöker

Ring eller maila

08-51 51 20 40
info@frewito.se

Maila din ansökan

Undrar du något mer?

Kontakta oss!

Telefonnummer: 08 51 51 20 40
E-post: info@frewito.se