Om oss

Reparationer, service och utrustning. Sedan 2000.

Fredrik Thorburn

Grundare

När jag grundade Frewito för 20 år sedan så kunde jag inte föreställa mig att vi skulle nå dit vi är idag. Trots att vi nu är en utav Stockholms större verkstäder för entreprenadmaskiner så är vår målsättning den samma som alltid: Nöjda kunder och välmående medarbetare. 

Personlig och professionell service i 20 år

Vår historia

Frewito AB grundades år 2000 av Fredrik Thorburn.
Från början sysslade företaget nästan bara med laga och serva traktorer och i vissa fall olika entreprenadmaskiner.
Då sköttes allt från pappersarbete till meckande av en enda person, men samtidigt som företaget expanderat och fler medarbetare har tillkommit har även våra arbetsområden utvecklats och breddats.

Idag är vi en av de större oberoende verkstäderna i Stockholmsområdet. Med över 25 personer i företaget, en nybyggd verkstad och 13 fullproppade servicebussar löser vi det allra mesta både inne hos oss och ute i fält, hos dig som kund.
Vi har tekniker med spjutspetskompetens inom otroligt många områden och kan på så sett erbjuda en skräddarsydd lösning för just din maskin. Både med montage samt  reparationer och service.

Vår tjänster

Konceptet Frewito är att vi ska kunna vara varje maskinägares heltäckande verkstad. Med andra ord, oavsett vilket fabrikat du har på din maskin eller maskinens tillbehör så kan vi lösa dina problem. 

Alla typer utav reparationer och underhåll på entreprenadmaskiner

Nymontering utav tillbehör och utrustning

Försäljning utav reservdelar, oljor och maskintillbehör

Varför ska du välja oss?

Snabbhet och pålitlighet

Även om vi ofta (alltid) har väldigt mycket att göra så försöker vi alltid vara flexibla och prioritera akuta problem. Vi är även pålitliga och håller vad vi lovar. Med andra ord: Du kan lita på oss.

Kunnig personal

Varje enskild tekniker hos oss har egen spjutspetskompetens och tillsammans så har vi som företag extremt god kunskap om det mesta inom entreprenadmaskiner och dess tillbehör.

1

Heltäckande

Oljeläckage? Missljud någonstans? Vill du ha centralsmörjning monterat? Behöver alkolåset kalibreras? Frewito löser problemet. Vår bredd när det kommer till entreprenadmaskiner är en av våra största styrkor.

Med kunden i fokus

”Fredrik på Frewito började laga våra maskiner redan år 2000 och vi har aldrig haft en anledning att byta verkstad. Trevligt bemötande på kundmottagningen och riktigt duktiga mekaniker som kommer när dom lovat. En verkstad i världsklass” 

Jonas Nyblom

Teamleader Veidekke Industri (SKÅAB)

”Frewito har varit vårt förstaval som verkstad för våra entreprenadmaskiner i över 15 år.  Deras breda kundskap gör att vi kan få hjälp med alla våra olika maskiner från ett och samma ställe. Snabb service, grym personal och proffsiga jobb!”

Mikael Jatala

Ägare Jess Schakt AB